Mexicansk burger

Mexicansk burger

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Her er burgeren som er lett å lage, lett å spise og lett å like. Hamburger i gratinert pølsebrød blir garantert en vinner blant gode venner. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til avlange burgere, litt større enn flaten på pølsebrødene.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side.
  • Forvarm stekeovnen til 150 grader. Del pølsebrødene i to og legg dem på stekebrett med bakepapir. Legg en osteskive på hver av toppdelene og sett dem i ovnen. Når osten er smeltet lager du ferdig burgerne.
  • Fyll med tomat, salat, burger, dressing, mango og rødløk.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest