Mexican Pancakes

Mexicanske pannekaker

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Disse pannekakene vant oppskriftskonkurransen på matprat.no i mars 2007. Vinneren fikk en reise for to til Mexico! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeigen, krydre med salt og pepper. Tilsett chilibønnene og la det småkoke i fem minutter.
  • Lag pannekakerøren som anvist på posen, og tilsett en halv finhakket rød chili og rør om. Stek tynne pannekaker i en forvarmet smurt panne.
  • Legg en pannekake på en tallerken og ha på en porsjon kjøttfyll. Strø til slutt litt ruccolasalat over og brett/rull pannekaken.
  • Tips: For dem som ikke liker maten så sterk, kan litt kesam mildne smaken.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest