Middagssalat-med-egg

Middagssalat med egg

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Lag deg en mettende og god lunsj- eller middagssalat med blant annet spekemat av kalkun, kokte poteter, sukkererter og halve egg. Dressingen er spesielt god!
PORSJONER4

Ingredieser

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok eggene i 6-7 minutter. Avkjøl og skrell dem. Del eggene i to.
  • Skrell selleriroten og del den i staver. Kok sukkererter og selleri i lettsaltet vann i 2-3 minutter.
  • Del poteter og purre i mindre biter. Bland sammen poteter, purre, sukkererter og selleri i en bolle.
  • Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Vend den inn i grønnsakene.
  • Anrett salaten på et pent fat. Fordel halve egg og skiver av speket kalkunfilet på salatfatet. Server godt brød til.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest