Middelhavsburger
Til oppskriften

Middelhavsburger

Dette er en god hamburger som med sitt nyttige og smakfulle innhold kan få kjærligheten til å blomstre i ethvert hjem! Vær obs på at tankene lett kan fly av sted mot varmere strøk for en stund mens du nyter denne burgeren! 
Under 20 min
Middels
Lunsj, Middag
Italia
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere
  • Stek skiver av squash, aubergine, paprika og sjampinjonger i varm panne med olje i et par minutter. Avkjøl og krydre med salt og pepper.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.
  • Smør pesto på den ene skiven med brød, legg på salat og spinat, stekte grønnsaker, hamburger, løk og mozzarella. Toppes med den andre brødskiven og en urtekvast.
  • I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Print