Middelhavsburger

Middelhavsburger

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Dette er en god hamburger som med sitt nyttige og smakfulle innhold kan få kjærligheten til å blomstre i ethvert hjem! Vær obs på at tankene lett kan fly av sted mot varmere strøk for en stund mens du nyter denne burgeren! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  • Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere
  • Stek skiver av squash, aubergine, paprika og sjampinjonger i varm panne med olje i et par minutter. Avkjøl og krydre med salt og pepper.
  • Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.
  • Smør pesto på den ene skiven med brød, legg på salat og spinat, stekte grønnsaker, hamburger, løk og mozzarella. Toppes med den andre brødskiven og en urtekvast.
  • I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Eva Brænd
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest