Millionbof
Til oppskriften

Millionbøf

Millionbøf er en dansk rett. Denne retten kan serveres med poteter, potetmos, pasta eller ris. Navnet kommer av at kjøttet under steking deles i mange små stykker. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og skjær løken i ringer og soppen i skiver. Stek karbonadedeig, sopp og løk i en stekepanne med margarin/olje til kjøttdeigen er gjennomstekt.
  • Lag sausen etter anvisning på posen. Hell sausen over kjøttet og bland det godt.
  • Lag potetstappe etter anvisning på posen.
  • Kok opp vann med salt, ha i grønnsakene og la det koke i ca 2 minutter.
  • Ha potetstappe på tallerkenene. Legg over kjøttblandingen.
  • Server grønnsaker og rørte tyttebær ved siden av.
  • Eller du kan lage verdens beste potetmos > og brun saus > fra bunnen av
  • * dypfryst
Print