Min-kypriotiske-svigermors-kjøttbolle
Til oppskriften

Min kypriotiske svigermors kjøttboller

Her kan det varieres, og vi bruker også tørket mint fra Kypros i bollene.
20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Keftedes - greske kjøttboller

Potetsalat

Fremgangsmåte

Keftedes - greske kjøttboller

  • Bland alle ingrediensene til kjøttbollene godt sammen. Dekk bollen med litt plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i 1 time.
  • Form kjøttbollene som en avlang kjøttkake.
  • Stek kjøttbollene i en stekepanne. Vend de og prikk de med en gaffel under stekingen.

Potetsalat

  • Kok potetene. Del tomater og hakk gressløken/vårløken. Bland alt sammen og hell over olivenolje. Smak til med salt og pepper.
  • Smakelig måltid!
Kilde: Birgitte (Pippi)
Print