Mini-Pavlova-med-multer-1

Mini Pavlova med multer

Over 60 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Små porsjonsmarengs med eggekrem og multer -nydelig! 
PORSJONER8

Ingredieser

Eggekrem

Fremgangsmåte

  • Pisk eggehvitene stive. Fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Pisk til marengsmassen er blank og danner topper.
  • Ha marengsmassen i sprøytepose og sprøyt ut ca. 8 små, flate kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen ved 120 °C i 60 minutter.
  • Visp lett sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, må ikke koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vaniljesukker.
  • Pynt kakene med eggekrem og multer.
Kilde: matprat.no Foto: Esten Borgos
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften