Minuttbiff-med-bakte-grønnsaker
Til oppskriften

Minuttbiff med bakte grønnsaker

En saftig, krydret ytrefilet av storfe smaker nydelig når du vil unne deg noe sunt og godt i en travel hverdag. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Vask poteter og kok dem i 10 minutter før du legger dem i en aluminiumsform, eller på et stykke folie. Ha olje og salt på potetene.
  • Sett formen på grillen og grill i ca. 15 minutter. Snu potetene slik at de får en fin stekeskorpe. Dryss over finhakket timian før servering.
  • Del paprika, squash og løk i strimler. Legg grønnsakene på et stykke aluminiumsfolie, ca. 30-40 cm. Ha på olje, salt, og pepper.
  • Bank biffstykkene lett, da blir grilltiden kortere. Pensle med olje, krydre med salt og peppermiks.
  • Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene, og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Print