Minuttbiff-med-bakte-grønnsaker

Minuttbiff med bakte grønnsaker

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En saftig, krydret ytrefilet av storfe smaker nydelig når du vil unne deg noe sunt og godt i en travel hverdag. 
PORSJONER4

Ingredieser

Grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Vask poteter og kok dem i 10 minutter før du legger dem i en aluminiumsform, eller på et stykke folie. Ha olje og salt på potetene.
  • Sett formen på grillen og grill i ca. 15 minutter. Snu potetene slik at de får en fin stekeskorpe. Dryss over finhakket timian før servering.
  • Del paprika, squash og løk i strimler. Legg grønnsakene på et stykke aluminiumsfolie, ca. 30-40 cm. Ha på olje, salt, og pepper.
  • Bank biffstykkene lett, da blir grilltiden kortere. Pensle med olje, krydre med salt og peppermiks.
  • Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene, og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften