Møllerens-focaccia-1

Møllerens focaccia

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Focaccia med deilig fetaost, oliven og små tomater. Smaker godt alene eller som tilbehør til andre retter. 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett vann og olivenolje. Elt deigen til den er smidig og glatt. Blir den for vanskelig å jobbe med tilsettes litt mer mel.
  • Ta deigen ut av bollen og smør bollen med olivenolje. Legg deigen tilbake i bollen, dekk med plast og hev lunt og trekkfritt i cirka 1 time.
  • Smør en liten langpanne med olivenolje. Hell deigen i langpannen og trykk den utover. Ved behov kan deigen pensles med litt olivenolje. Dekk platen med plast og la det etterheve i cirka1 time. Strø grovt salt (maldon salt) over deigen og trykk inn fetaost i terninger, oliven og halve små tomater.
  • Stek focacciaen nederst i ovnen ved 220 °C i cirka 20 minutter. Avkjøl på rist.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest