Moo Sap Wunsen - suppe med svinekjøttboller og glassnudler

Moo Sap Wunsen - suppe med svinekjøttboller og glassnudler

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
I Thailand spiser man gjerne suppe til alle måltider. Her er en oppskrift som er superrask å lage og med deilige og rene smaker. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg glassnudlene i en bolle vann og shikatesoppen i en annen.
  • Finkutt kjøtt, hvitløk, salt og pepper og bland dette til en deig. Lag små boller ved å forme de i hånden.
  • Kok opp vann og soyasaus og la kjøttbollene koke/trekke i vannet i 5 minutter.
  • Del i shitakesoppen i to, legg dem og glassnudlene i kjelen og skru ned varmen.
  • Etter ett par minutter har du i grønnsakene og trekker kjelen til side. Server straks og pynt med frisk koriander
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Populære oppskrifter siste uke