Moqueca-med-klippfisk-1

Moqueca med klippfisk

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Moqueca er en tradisjonell brasiliansk sjømatgryte, og dette er en oppskrift fra Salvador. Klippfisk, papaya og kokosmelk gir deg en ny sjømatopplevelse! 
PORSJONER4

Ingredieser

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker.
  • Skjær papaya og paprika i terninger.
  • Del cherrytomat i to, grovhakk løk, og finhakk vårløk.
  • Bland papaya og alle grønnsakene godt sammen og del i to like store deler.
  • Ha ene halvparten i en kasserolle sammen med olivenolje og kokosmelk.
  • Kok under stadig omrøring i 15 minutter. Det skal tykne litt.
  • Tilsett resten av grønnsakene og klippfisk, og kok videre på svak varme i ca. 15 minutter uten å røre.
  • Smak til med salt.
  • Server gryten med kokt ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Marco Terranova
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest