Moqueca-med-klippfisk-1

Moqueca med klippfisk

20-40 min
Middels
Print
Moqueca er en tradisjonell brasiliansk sjømatgryte, og dette er en oppskrift fra Salvador. Klippfisk, papaya og kokosmelk gir deg en ny sjømatopplevelse! 
PORSJONER4

Ingredieser

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær klippfisk i serveringsstykker.
  • Skjær papaya og paprika i terninger.
  • Del cherrytomat i to, grovhakk løk, og finhakk vårløk.
  • Bland papaya og alle grønnsakene godt sammen og del i to like store deler.
  • Ha ene halvparten i en kasserolle sammen med olivenolje og kokosmelk.
  • Kok under stadig omrøring i 15 minutter. Det skal tykne litt.
  • Tilsett resten av grønnsakene og klippfisk, og kok videre på svak varme i ca. 15 minutter uten å røre.
  • Smak til med salt.
  • Server gryten med kokt ris.
Kilde: godfisk.no Foto: Marco Terranova