Muffins-med-smak-av-Asia-1

Muffins med smak av Asia

20-40 min
Enkel
Print
En spennende matmuffins med kylling og asiatiske krydder 
PORSJONER1

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland krydderene sammen med teriyakisaus, og legg kyllingbitene i balndingen.
  • Stek kyllingen i varm panne med 1 ss olje. Avkjøl.
  • Bland mel og bakepulver i en bolle.
  • Visp sammen egg, olje, sitronsaft og yoghurt. Rør blandingen sammen med det tørre.
  • Hell vannet av bambusskuddene, og del dem i mindre biter. Bland inn bambusskudd og kyllingbiter i muffinsdeigen.
  • Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.
  • Dryss sesamfrø over muffinsene før de stekes.
  • Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
  • Server muffinsene med god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Oda Christensen