Multeparfait med nøttekrokan

Multeparfait-1
Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Multeparfait med nøttekrokan

Dette er virkelig en herlig dessert med multer som er store selskaper verdig, bl.a. til jul. Og det beste av alt; den kan tilberedes lenge i forveien. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Pisk eggeplommer og melis luftig. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og det revne sitronskallet i fløten og pisk til det tykner.
  • Bland kremfløten med egge-melisblandingen og multer (spar noen pene multer til pynt) og fordel blandingen i en springform eller i porsjonsformer.
  • Sett formene i fryseren.
  • Smelt sukker i en kjele og vend de hakkede nøttene i det smeltede sukkeret. Hell blandingen ut på pakepapir og la det bli kaldt og stivt.
  • Ta parfaiten ut av fryseren når den er helt stiv og frossen. (15 min. før servering). Pynt med multer, nøttekrokan og mynteblader.
Kilde: frukt.no Foto: Inkognito
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken