Nakkekoteletter-med-chilibonner-1
Til oppskriften

Nakkekoteletter med chili-bønnegryte

Glad i koteletter, men lei surkål? Klar for å prøve noe nytt? Her er den nye middagsfavoritten din! 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek løk, paprika og selleri i en høy stekepanne/gryte med litt olje til grønnsakene begynner å bli møre.
  • Hell på chilibønner. La gryten småkoke mens du steker kotelettene. Smak eventuelt til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille før servering.
  • Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.
  • Server de saftige nakkekotelettene med chilibønnegryten og godt brød.
Print