Nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre

Nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Deilig oppskrift på nakkekoteletter med gratinert brokkoli og purre. Sunn og god middagsrett med smak fra middelhavet!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sunn og god middagsrett med smak fra middelhavet!
  • Del brokkoli i buketter og purre i biter, og kok dem knapt møre i lettsaltet vann i ca. 4 min. La renne av og ha over i en ildfast form.
  • Gni inn kotelettene med salt og pepper, stek i olje i en stekepanne, ca. 3-4 min. på hver side, og server koteletter og sjy til gratengen.
  • Riv parmesan og det gule skallet av sitronen, og bland med sitronsaft, smør og brødrasp. Krydre med salt og pepper og fordel blandingen over grønnsakene. Gratiner i ovnen på 225 °C i ca. 15 min.
  • Bon appetit!
Kilde: meny.no
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften