Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin

 

Til oppskriften

Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin

Nakkekoteletter med hvitløk, sitron og rosmarin. Steker du de riktig passer de like godt til fest som hverdag. 
Under 20 min
Enkel
Middag
Norge
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha salt og pepper på nakkekotelettene.
  • Riv skallet av en sitron med et rivjern, finkutt hvitløken og rosmarinen.
  • Sett en stekepanne over middels høy varme. Stek kotelettene i ca. 2 minutter på hver side sammen med olje. Når de har fått en fin farge på begge sider tilsetter du smør, sitronskall, hvitløk og rosmarin. Snu de noen ganger sånn at krydderet blandet godt inn med smøret.
  • Sett på lokk og la de steke videre i 5 minutter på lav varme.
  • Server med ovnsbakte poter og en god salat.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Print