Svinekoteletter med rødvinssaus

Nakkekoteletter med rødvinssaus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Koteletter er raskt og enkelt å tilberede, og smaker veldig godt. I denne oppskriften får kotelettene følge av saltkokte poteter, friske grønnsaker og en herlig rødvinssaus som bare trenger å varmes før servering. En middag med det lille ekstra som du enkelt lager på under 20 minutter!
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Krydre nakkekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i olje eller smør til de er gylne på begge sider og gjennomstekt. Dette tar ca. 4 minutter på hver side.
  • Varm de saltkokte potetene i litt vann eller i ovnen ved 180 grader til de er gjennomvarme. Dette tar ca. 10 minutter.
  • Kok bukett mixen i lettsaltet vann til grønnsakene er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand. Dette tar ca. 3-4 minutter.
  • Varm rødvinssausen i en kjele med vann eller hell sausen over i en kjele og kok den før servering.
  • Tips! Tilsett gjerne litt finhakket timian i pannen sammen med kotelettene for ekstra smak.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest