Nakkekoteletter-med-spinat-og-hvite-bønner

Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Nakkekoteletter er takknemlig mat å ty til i en travel hverdag. Raskt, smakfullt og rimelig - stort bedre kan det ikke bli. Og her er tilbehøret ferdig før du får telt til tre, spinaten skal bare så vidt i den varme pannen før den er klar til servering. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.
  • Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med litt olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.
  • Surr hvitløk, bønner og sukkererter raskt i en stekepanne med litt olje. Ha i spinat, og stek til den har falt sammen og alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
  • Server de saftige nakkekotelettene med stekt spinat og bønner.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest