Heidis-nakkekoteletter-surret-i-fløtesaus
Til oppskriften

Nakkekoteletter surret i fløtesaus

20-40 min
Middels
PORSJONER4

Ingredieser

Hjemmelaget potetmos

Nakkekoteletter

Tilbehør

Fremgangsmåte

I denne oppskriften skal du tilsett etter smak. Nok smør og fløte, masse hvitløk, vårløk, salt og pepper. Her skal du ikke gå slavisk etter oppskriften, da blir ikke surrete nakkekoteletter noe godt, skjønner du? ?

    Hjemmelaget potetmos

    • Hjemmelaget potetmos, smør (MEIERI) salt, pepper og en dæsj fløte: Skrell potetene og kok dem møre i 20-30 minutter, uten salt i vannet. Hell av vannet og varm opp melken til rett under kokepunktet. Mos potetene til ønsket konsistens og rør forsiktig inn smør. Ha i litt og litt fløte av gangen. Rør godt underveis.

    Nakkekoteletter

    • Nakkekoteletter, brunet i stekepannen, selvfølgelig, salt og pepper, legges over i kjele, helle på fløte (den feiteste du finner, må dekke kotelettene.
    • Kutt purre eller vårløk, hiv oppi knus hvitløk, ha oppi fløtesausen, og en god skje med sennep, jeg bruker Dijonsennep. La alt surre og surre og surre til kotelettene blir helt surrete ? til kjøttet faller av bena og bare nyt med de grønnsakene som du liker ?
    Kilde: Heidi Foto: Heidi
    Print