Meny

Nudler med kjøttdeig og grønnsaker

Nudler-med-kjottdeig-og-gronnsaker-1

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Nudler med kjøttdeig og grønnsaker

Denne retten er laget med nudler som de fleste barn er veldig glad i. Vær obs på at nudler kan inneholde mye salt og fett. Sjekk bak på pakkene og sammenlign næringsinnholdet. Spagetti eller ris kan brukes som en erstatning for nudler i denne oppskriften. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeig i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  • Vask, skrell og kutt gulrot og sellerirot i strimler. Del brokkoli i mindre biter. Stek alle grønnsakene med finhakket hvitløk.
  • Kok nudler etter anvisning på pakken.
  • Bland kjøttdeig, grønnsaker og nudler, tilsett soyasaus og kraften fra aspargesbønneboksen.
  • Tips: Du kan bruke dine favorittgrønnsaker i stedet for, eller i tillegg til de som er nevnt i oppskriften.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også