Meny

Oksehalesuppe

oksehalesuppe 1

Oppdatert

Over 60 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Oksehalesuppe

Her er oppskrift på en god og mettende høstsuppe, oksehalesuppe med høstens beste grønnsaker. Denne, med godt landbrød til, er et stort måltid i seg selv.
PORSJONER4

Ingredieser

Steg 1
Steg 2

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttbitene i olje på sterk varme, ha så over i en gryte. Tilsett grønnsakene og krydderet fra steg 1. Kok opp og skum godt av. La det småkoke i ca. 3-4 timer til kjøttet løsner fra bena.
  • Ta kjøttet opp av gryten og sil kraften. Rens kjøttet fra bena. Del resten av grønnsakene fra steg 2 i fine terninger og kok møre i kraften.
  • Ha kjøttet tilbake i gryten når grønnsakene er kokt møre. Smak til med salt og pepper. Server med godt brød.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også