Oksehalesuppe

Oksehalesuppe

Over 60 min
Avansert
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Prøv en god, gammel klassiker oksehalesuppe. Det tar sin tid å lage den, men du verden så godt det blir. 
PORSJONER6

Ingredieser

I SUPPEN

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttet i smør. Vask og rens grønnsakene. Skjær løken og sellerien i biter og snitt det grønne på purren i strimler.
  • Brun grønnsakene sammen med kjøttet. Hell vannet over og ha i laurbrerblad, hvitløkfedd, pepperkorn og salter. La det koke opp og skum godt av.
  • La det koke videre under lokk på svak varme i 2- 3 timer.
  • Ta opps kjøttet opp og hold det varmt.
  • Sil kraften. Lag jevning av hvetemel og vann og rør jevningen i den kokende kraften.
  • Vask og rens grønnsakene til suppen. Skjær gulrot og selleri i strimler og finsnitt det hvite på purren. Kok alt mørt i suppen. Skjær kjøttet fra beina og ha det i suppen. Smak til med tomatpure, sherry, soyasaus og salt og pepper.
  • Server med godt brød eller flatbrød.
Populære oppskrifter
Stikkord for denne oppskriften