Oksekasserolle1

Oksekasserolle

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en europeisk crossover gryte med eksotiske kryddersmaker. Med engelsk mørkt øl i blir den en skikkelig smaksbombe. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet opp i litt store terninger, ca. 4 x 4 cm. Varm oljen i en panne, og brun kjøttet til det har fått en fin brunfarge. Tilsett løk, gulrot og hvitløk. Fres dette til grønnsakene har fått en lys gyllen farge.
  • Tilsett øl, buljongterning, eddik, sukker, muskat, stjerneanis og tørket steinsopp. Legg på lokk og la det hele trekke i 1-1 1/2 time, til kjøttet er blitt mørt.
  • Tilsett sjampinjong, og la det koke videre i 20-30 minutter. Bland maizena i vann. Rør dette inn i gryten og la det småkoke i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper. Rett før servering drysses hakket persille over.
  • Server gjerne med kokte poteter eller en god smakfull potetmos >>.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest