Omelett med sennep og asparges

 

Omelett med sennep og asparges

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve omelett fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell asparges og kok dem møre i ca. 3 minutter. Visp sammen egg, vann, salt og sennep.
  • Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  • Legg aspargesene på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den brettes over.
  • Omeletten smaker ekstra godt med brød og urtesmør.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest