Meny

Omelett med sennep og asparges

Omelett med sennep og asparges

Oppdatert

 

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Omelett med sennep og asparges

Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve omelett fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell asparges og kok dem møre i ca. 3 minutter. Visp sammen egg, vann, salt og sennep.
  • Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  • Legg aspargesene på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den brettes over.
  • Omeletten smaker ekstra godt med brød og urtesmør.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også