Omelett med sennep og asparges

 

Til oppskriften

Omelett med sennep og asparges

Har du lyst på en liten luksusrett som kan lages ferdig på få minutter? Da bør du prøve omelett fylt med frisk asparges! Bittelitt sennep setter en ekstra spiss på det hele.
Under 20 min
Enkel
Forrett, Lunsj, Middag, Pålegg
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell asparges og kok dem møre i ca. 3 minutter. Visp sammen egg, vann, salt og sennep.
  • Pannen må være så varm at margarinen freser når den slippes i. Hell i røren og trekk den stivnede røren inn mot midten.
  • Legg aspargesene på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den brettes over.
  • Omeletten smaker ekstra godt med brød og urtesmør.
Kilde: matprat.no
Print