Omelett med sjampinjong
Til oppskriften

Omelett med sjampinjong

20-40 min
Middels
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stekegryte som trygt kan plasseres under grillen. Tilsett sjalottløk, og stek over svak varme i 5 minutter, eller til løken er myk. Rør av og til. Tilsett sopp, og stek under hyppig omrøring i ytterligere 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Pisk egg, persille og vann i en bolle. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen i gryten og stek 5-8 minutter, eller til undersiden har satt seg. Løft opp kanten på omeletten noen ganger under stekingen, slik at den flytende eggemassen kan renne ned i bunnen av gryten. Forvarm grillen til 230 ℃.
  • Dryss revet ost over omeletten. Stek den under grillen i 3 minutter, eller til overflaten har satt seg og osten har smeltet. Server omeletten lun eller kald
Print