Omelett med sjampinjong

Omelett med sjampinjong

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stekegryte som trygt kan plasseres under grillen. Tilsett sjalottløk, og stek over svak varme i 5 minutter, eller til løken er myk. Rør av og til. Tilsett sopp, og stek under hyppig omrøring i ytterligere 4 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Pisk egg, persille og vann i en bolle. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen i gryten og stek 5-8 minutter, eller til undersiden har satt seg. Løft opp kanten på omeletten noen ganger under stekingen, slik at den flytende eggemassen kan renne ned i bunnen av gryten. Forvarm grillen til 230 ℃.
  • Dryss revet ost over omeletten. Stek den under grillen i 3 minutter, eller til overflaten har satt seg og osten har smeltet. Server omeletten lun eller kald
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest