Omelett med skinke og asparges

Omelett med skinke og asparges

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En omelett kan stort sett fylles med det du måtte ha i kjøleskapet. Skinke og frisk asparges er kanskje noe av det aller beste du kan fylle den med.
PORSJONER1

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Skrell aspargesene, del dem i mindre biter og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp.
  • Visp egg, vann og salt lett sammen.
  • Ha margarin i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen. Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og brette den ene halvparten over.
  • Legg omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.
  • Server gjerne med brød.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest