Omelett med skinke og asparges
Til oppskriften

Omelett med skinke og asparges

En omelett kan stort sett fylles med det du måtte ha i kjøleskapet. Skinke og frisk asparges er kanskje noe av det aller beste du kan fylle den med.
Under 20 min
Enkel
Forrett, Lunsj, Middag
PORSJONER1

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Skrell aspargesene, del dem i mindre biter og kok i lettsaltet vann noen minutter. Ta dem opp.
  • Visp egg, vann og salt lett sammen.
  • Ha margarin i stekepannen. Når den freser, heller du eggemassen i pannen. Skyv massen inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Bruk stekespade av tre eller plast. Når massen er stivnet kan du legge på fyllet på én side, og brette den ene halvparten over.
  • Legg omeletten forsiktig over på tallerken slik at undersiden kommer opp.
  • Server gjerne med brød.
Print