Omelettkake med asparges

Omelettkake med asparges

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Ved å steke omelett i ovnen, så får du et høyere og luftigere resultat. Her har vi fylt omeletten med hvit og grønn asparges som er fordelt på en slik måte at det danner et gøyalt mønster. Server den til lunsj eller middag med salat og brød til.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell den hvit aspargesen og skjær (eller knekk) av den litt trevlete delen nederst på stilken på grønn og hvit asparges. Grønn asparges trenger du ikke å skrelle.
  • Visp sammen egg, melk, ost og krydder og hell over i en ildfast form eller en tett kakeform.
  • Legg aspargesen slik at du får et fint mønster.
  • Ha gjerne over litt revet ost blandet sammen med eggene eller på toppen.
  • Stekes i ovn på 175°C i 20-25 minutter til omeletten er gyllen og fast inni.
  • Skjæres i fine porsjonsbiter og serveres med en god salat og godt brød.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest