Orientalske fiskeboller

>>>Orientalske fiskeboller
Print

Orientalske fiskeboller

Tid: 20-40 min
Grad: Middels
Posjoner: 4

Trenger du variasjon til fiskebollemiddagen? Da er fiskeboller med denne smaksrike orientalske sausen et veldig godt alternativ. Karri, ananas, selleri sammen med rosiner og peanøtter fører deg rett inn i 1001 natt. 

Ingredienser

  • 1 ss meierismør
  • 2 ts karri
  • 1 ss hvetemel
  • 3 dl fiskebuljong fiskebollekraft
  • 3 dl helmelk
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts nykvernet pepper
  • 3 stilker stangselleri /stilkselleri, i biter
  • 1 boks ananas i biter
  • 500 g fiskeboller
  • 1 dl rosiner
  • 0.5 dl usaltede peanøtter

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret, rør inn karrien og la det surre et par minutter. Rør inn hvetemel og spe med kraft og melk til en jevn saus. La sausen koke et par minutter. Smak godt til med salt og pepper.
  2. Ha i selleri og ananas og kok opp. Tilsett fiskebollene og la dem bli varme. Ha i peanøtter og rosiner til slutt. Server med kokt ris og brokkoli.

Oppskriften er fra kokeboken: Mat på norsk

Lagt til av | 2017-10-24T15:47:24+00:00 13. juni 2016|Kategori: Fiskefarse|Stikkord: , , , |

Legg igjen en kommentar

Translate »