Meny
steninspirert-seisuppe-1
Prøv denne fyldige suppen som bringer tankene til østen. Sei er en fisk som passer ypperlig til supper og gryter, så pass på at den flotte fisken ikke går i glemmeboken. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Skjær seifileten i ca. 3 cm terninger, kinakål i tynne strimler og vårløk i biter.
  • Kok opp kokosmelk, hermetiske tomater, buljong, chilipasta og soyasaus.
  • Tilsett vårløk og kinakål og la koke i ca. 2 minutter.
  • Legg seiterningene i suppen og la det trekke i ca. 2 minutter.
  • Smak til med chilipasta, soyasaus og salt.
  • Server seisuppen med brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Esten Borgos

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter