Meny

Ostepai med bacon

Ostepai med bacon

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Ostepai med bacon

Enkelt og godt! Ost og bacon i en smakfull pai. Smaker godt med en god salat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn
Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel. Tilsett vann og lag en jevn deig. La deigen og la den stå kaldt ca 30 minutter.
  • Trykk deigen ut i en smurt paiform på ca 24 cm i diameter.
  • Stek bunnen i stekeovnen ved 200 °C i ca 15 minutter.
  • Sprøstek baconbitene, og strø de i paibunnen. Bland egg, fløte, purre og litt pepper. Hell eggeblandingen over. Dryss osten på toppen. Stek paien videre i stekeovnen ved 180 °C i ca 20 minutter til eggeblandingen er stivnet.
  • Server paien lunken med en god salat til.
  • PS! Du kan godt kjøpe en ferdig paibunn hvis du har dårlig tid ?

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også