Ovnsbakt krydret sei med grønne linser

Ovnsbakt krydret sei med grønne linser

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Ovnsbakt seifilet med eksotisk smak av garam masala. Grønne linser og frisk yoghurt passer godt med denne ovnsbakte seien. 
PORSJONER4

Ingredieser

Linser

Mynteyoghurt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C.
  • Skjær sei i serveringsstykker, drypp over olivenolje, og dryss på salt og garam masala.
  • Legg seistykkene på bakepapir på stekebrett og bak dem på øverste rille i stekeovnen til de er gjennomstekte og lett brune på toppen, ca. 10 minutter.
  • Linser Kok linsene møre i usaltet vann i ca. 15-20 minutter. Sil kokevannet av. Finhakk hvitløk og press saften av sitron. Rør hvitløk og sitron sammen med linsene, og smak til med salt.
  • Mynteyoghurt Finhakk mynte og bladpersille, og rør inn i yoghurten. Server den ovnsbakte seien med linser og mynteyogurt ved siden av.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest