Ovnsbakt krydret sei med grønne linser

Ovnsbakt krydret sei med grønne linser

20-40 min
Enkel
Print
Ovnsbakt seifilet med eksotisk smak av garam masala. Grønne linser og frisk yoghurt passer godt med denne ovnsbakte seien. 
PORSJONER4

Ingredieser

Linser

Mynteyoghurt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C.
  • Skjær sei i serveringsstykker, drypp over olivenolje, og dryss på salt og garam masala.
  • Legg seistykkene på bakepapir på stekebrett og bak dem på øverste rille i stekeovnen til de er gjennomstekte og lett brune på toppen, ca. 10 minutter.
  • Linser Kok linsene møre i usaltet vann i ca. 15-20 minutter. Sil kokevannet av. Finhakk hvitløk og press saften av sitron. Rør hvitløk og sitron sammen med linsene, og smak til med salt.
  • Mynteyoghurt Finhakk mynte og bladpersille, og rør inn i yoghurten. Server den ovnsbakte seien med linser og mynteyogurt ved siden av.