Meny
Ovnsbakt-laks-og-torsk
Dette er en enkel oppskrift på middag når tiden er knapp. Du legger grønnsaksblanding og fisk i en form. Klar, ferdig, bak i ovn - og middagen kan serveres.
Porsjoner4
Ingredieser
Tilbehør
  • 3 dl sursøt saus
Fremgangsmåte
  • Skjær fiskefiletene i like store stykker.
  • Ha grønnsaker og pommes frites i en smurt ildfast form og dryss over litt salt og pepper.
  • Legg fisk over grønnsakene og dryss over litt salt og pepper.
  • Stek til fisk, grønnsaker og pommes frites er ferdig, ca. 15 minutter.
  • Server med sursøt saus og dryss over litt finhakket gressløk hvis du har det.
Tips
  • Om du ønsker en sprøere pommes frites kan du gjerne steke den for seg selv, etter anvisning på pakken.
Kilde: godfisk.no Foto: Synøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter