Ovnsbakt sei med ingefær og asparges

Ovnsbakt sei med ingefær og asparges

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Med denne oppskriften gir du seien en ny og asiatisk vri, og tilbehøret er sesongens deilige asparges. Sesamolje er fantastisk godt på fisk, prøv bare selv! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær seien i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form.
  • Skjær frisk og syltet ingefær i tynne skiver, bland med peanøttolje og soyasaus, og fordel blandingen over seistykkene.
  • Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i stekeovnen i ca. 15 minutter.
  • Drypp sesamolje og dryss litt salt over fisken når den er ferdig.
  • Server med kokte asparges
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest