Meny
Ovnsbakt sei med persille og gressløk

Ovnsbakt sei med persille og gressløk

Seifilet er en klassiker på middagsbordet, og det er ikke uten grunn. Det er en lettvint, rask og sunn middag. I denne oppskriften panerer du seien og gir den en smak av persille. En ny vri! 
Porsjoner4
Ingredieser
Topping
Grønnsaker
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 170 °C.
  • Skjær seien i serveringstykker og tørk den godt med tørkepapir. Dryss over salt og pepper, og legg i en smurt ildfast form.
Topping
  • Finhakk persille og gressløk, og bland med griljermel og olivenolje til en jevn, smørbar blanding. Smør toppingen over fiskestykkene og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Grønnsaker
  • Skjær grønnsakene i små biter. Surr løk og hvitløk i olivenolje til løken er blank. Tilsett squash og paprika, og la det surre i ca. 5 minutter. Tilsett tomat og la alt trekke på svak varme i ca. 5 minutter.
  • Smak til med salt og pepper, og rør inn finhakket persille ved servering.
  • Server seien med grønnsakene og kokte poteter ved siden av.

Oppdatert

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter