Ovnsbakt torsk i tomatsaus

Ovnsbakt torsk i tomatsaus

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tomatsaus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.

Tomatsaus

  • Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili. Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
  • Smak til med salt og hell over i en ildfast form. Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene. Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
  • Server med ris ved siden av.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest