Meny
Ovnsbakt torsk i tomatsaus
En herlig rett av ovnsbakt torskefilet i hjemmelaget frisk tomatsaus med litt hvitløk og chili. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien. 
Porsjoner4
Ingredieser
Tomatsaus
Tilbehør
Fremgangsmåte
  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær torskefileten i serveringsstykker og dryss med salt.
Tomatsaus
  • Grovhakk løk, skjær hvitløk i tynne skiver, paprika i biter og finhakk chili. Surr løk og hvitløk i olje til løken er blank. Tilsett paprika, chili, hermetiske tomater og basilikum, og kok et par minutter.
  • Smak til med salt og hell over i en ildfast form. Legg fiskestykkene i sausen og press litt sitron over stykkene. Dekk formen med aluminiumsfolie og bak midt i stekeovnen i ca. 20 minutter.
  • Server med ris ved siden av.
[lmt-post-modified-info]

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter