Ovnsbakt-torskeloin-med-frisk-asparges-og-serranoskinke-1

Ovnsbakt torskeloin med frisk asparges og serranoskinke

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Finn frem alle ingredienser.

Fisken

  • Skjær torskeloin i serveringsstykker og legg stykkene i en smurt ildfast form.
  • Pensle med olje og dryss på grovhakket hvitløk, timian, salt og pepper.
  • Bak torsken midt i stekeovnen til den er knapt gjennombakt (ca. 20 minutter). Om du bruker termometer skal kjernetemperaturen være 45 grader.

Asparges

  • Skrell asparges og damp dem i en kjele med litt vann, smør og litt salt i 3 - 4 minutter.
  • Anrett den bakte fisken med dampet asparges, skiver av serranoskinke og flaket parmesan.
  • Denne gode torskeloin er fra Norway Seafoods og kjøpes på Rema 1000.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest