Ovnsbakttorsk-med-pesto-1

Ovnsbakt torsk med pesto

20-40 min
Enkel
Print
Torskefileten smaker ekstra godt smurt med pesto og bakt i stekeovnen sammen med hvitløk, paprika og brokkoli. En frisk og fargerik rett som vil falle i smak hos hele familien. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
  • Vask, rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver.
  • Vask og rens brokkoli og paprika.
  • Skjær brokkoli i små buketter og paprika i biter.
  • Løs opp buljongterning i vannet.
  • Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form.
  • Drypp olivenolje over grønnsakene og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper.
  • Legg torskestykkene over grønnsakene.
  • Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto.
  • Dekk formen med aluminiumsfolie.
  • Stek retten midt i stekeovnen i ca. 20 minutter eller til fisken er ferdig.
  • Server ovnsbakt torsk med ris ved siden av.