ovnspannekake-med-flesk
Til oppskriften

Ovnspannekake med flesk

Ovnspannekake med flesk er en smakfull pannekake-variasjon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.
20-40 min
Middels
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 225°C.
  • Visp eggene lett sammen. Tilsett halvparten av melk og alt mel. Visp dette til en jevn røre før du har i resten av melken. Rør alt godt sammen.
  • Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.
  • Stek terninger av flesk eller bacon i en ildfastform i ca. 10 minutter. 
  • Hell over røren. Stek videre i ca. 30 minutter eller til ovnspannekaken er gjennomstekt og gyllen.
Print