Pad Ka Pao Moo - wokstekt svinekjøtt med chili
Til oppskriften

Pad Ka Pao Moo - wokstekt svinekjøtt med chili

Woking er selve symbolet på vårt bilde av asiatisk mat. Her er en variant som er rask å lage og som brenner deilig på tunga. Gjør deg god og varm om vinteren og klar for en dukkert om sommeren. 
20-40 min
Middels
Asiatisk, Middag
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og bland med chilipasta til en grov puré.
  • Stek halvparten av kjøttet i olje i 2-3 minutter på sterk varme. Ta ut kjøttet og stek resten. Ha alt kjøttet i wokpannen. Tilsett chili- og hvitløksblandingen og stek videre i 2-3 minutter.
  • Ha i sjampinjong, løk, bambusskudd, bønner og paprika og stek videre i 2-3 minutter.
  • Avslutt med vann, fiskesaus, østersaus og sukker. Bland godt med resten før vårløk og basilikum tilsettes.
  • Server med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Alf Børjeson
Print