pai-med-brokkoli-og-oliven
Til oppskriften

Pai med brokkoli og oliven

Disse små paiene kan fint serveres som kanapeer eller til forrett. 
20-40 min
Middels
Koldtbord, Pai
PORSJONER12

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • La filodeigen tine. Skjær brokkolien i mindre biter og kok den myk.
  • Hell av vannet og mos brokkolien sammen med matfløten. Tilsett ost og egg, og rør det hele sammen til en jevn masse. Ha i dillfrø, og smak til med salt og pepper.
  • Bruk muffinsformer, eller smør en form. Legg filodeigen opp i formen. Klipp alle 12 arkene i 4 like store kvadrater. Legg 4 ark i hver muffinsform, og legg i eggblandingen. Rufse litt i filodeigen som stikker opp.
  • Pensle disse med litt olivenolje. Legg en oliven i hver pai og sett i ovnen på 200 °C i ca 20 minutter.
Print