Meny

Pai med kylling, sopp og løk

Pai-med-kylling-sopp-og-lok

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pai med kylling, sopp og løk

Server paien varm eller kald med salat ved siden av. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn
Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smøret i melet og tilsett vann. Bruk gjerne en matprosessor. Trykk deigen ut i en paiform eller i porsjonsformer. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.
  • Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet. Stek løk, vårløk og sopp til det blir mykt. Fordel dette i paiskallet.
  • Pisk sammen egg og fløte og bland med krydderet og chili. Hell dette over ingrediensene. Strø over ost.
  • Stek paien ved 180 °C i 20-30 minutter til fyllet er stivnet.
  • Server paien varm eller kald med salat til.
  • * eller kjøtt fra grillet kylling.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også