Pai-med-kylling-sopp-og-lok

Pai med kylling, sopp og løk

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Server paien varm eller kald med salat ved siden av. 
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smøret i melet og tilsett vann. Bruk gjerne en matprosessor. Trykk deigen ut i en paiform eller i porsjonsformer. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.
  • Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet. Stek løk, vårløk og sopp til det blir mykt. Fordel dette i paiskallet.
  • Pisk sammen egg og fløte og bland med krydderet og chili. Hell dette over ingrediensene. Strø over ost.
  • Stek paien ved 180 °C i 20-30 minutter til fyllet er stivnet.
  • Server paien varm eller kald med salat til.
  • * eller kjøtt fra grillet kylling.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest