Pai-med-kylling-sopp-og-lok
Til oppskriften

Pai med kylling, sopp og løk

Server paien varm eller kald med salat ved siden av. 
Over 60 min
Middels
Pai
PORSJONER4

Ingredieser

Paibunn

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smøret i melet og tilsett vann. Bruk gjerne en matprosessor. Trykk deigen ut i en paiform eller i porsjonsformer. Prikk paibunnen med en gaffel og stek den i ca. 15 minutter ved 200 °C.
  • Del stekte kyllingfileter i biter og fordel i det forstekte paiskallet. Stek løk, vårløk og sopp til det blir mykt. Fordel dette i paiskallet.
  • Pisk sammen egg og fløte og bland med krydderet og chili. Hell dette over ingrediensene. Strø over ost.
  • Stek paien ved 180 °C i 20-30 minutter til fyllet er stivnet.
  • Server paien varm eller kald med salat til.
  • * eller kjøtt fra grillet kylling.
Print