Pai med løk, timian og ost

Pai med løk, timian og ost

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Disse små løkpaiene smelter i munnen. Ikke tar de lang tid å lage, så her får kokken mye skryt for lite arbeid.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smør over middels varme og stek løk, hvitløk og timian i 15-20 minutter til alt er mørt og gyllent. Smak til med salt og pepper. Avkjøl.
  • Legg deigen på en melet flate og kjevle hver plate til 20 x 10 cm, beskjær kantene. Skjær rektangelet i to på langs slik at bitene blir ca 10 x 10 cm.
  • Fordel løkblandingen i butterdeigsrektanglene, men etterlat en smal kant ytterst. Fordel osten i midten av hver firkant. En liten spiseskje er nok.
  • Legg paiene på en bakeplate og stek i forvarmet ovn på 220 °C i 12-15 minutter, til de er hevet og osten er gyllen. Avkjøl litt og server lune.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest