Pai-med-tomater-og-brie

Pai med tomater og brie

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Fyll paien med herlige plommetomater og smakfulle biter av brie. Server med en fargerik salat ved siden av. 
PORSJONER6

Ingredieser

Paibunn

Fyll

Fremgangsmåte

  • Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
  • Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen.
  • Surr strimlet løk så vidt i en panne, del brie i biter, oliven i to og tomatene i skiver. Ha alt over i det ferdige paiskallet. Hell over sammenvispet egg, melk og urter.
  • Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv.
  • Server paien varm, gjerne med en frisk salat til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest