Pancho-Villa-enkel-meksikansk-gryte-1

Pancho Villa - enkel meksikansk gryte

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
I Mexico er ikke ris bare ris. Der serveres aldri ris uten tomat, kraft, krydder eller grønnsaker. Her har vi også hatt i kjøttdeig av svin. Resultatet ble en enkel og rask rett, som passer perfekt når du er fysen på noe meksikansk.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika, og fres et par minutter.
  • Tilsett ris og fres til risen er blank, ca. 2 minutter. Ha i hermetisk tomat og ferdig utblandet buljong. Kok opp og la gryten småkoke i ca. 20 minutter.
  • Tilsett purre og la den koke med de siste 5 minuttene.
  • Server gryteretten med salat og godt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest