Panerte-koteletter-med-stuede-gronnsaker

Panerte koteletter med stuede grønnsaker

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
For litt forandring, smaker det godt å panere kotelettene. Med stuede grønnsaker ved siden av, smaker dette fortreffelig! 
PORSJONER4

Ingredieser

Stuede grønnsaker

Fremgangsmåte

  • Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper, brødrasp, parmesan og finhakkede urter i en skål.
  • Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend dem først i egg og deretter i brødraspblandingen.
  • Stek dem pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt ca 2 minutter.
  • Skrell og del grønnsakene i terninger. Kok dem møre.
  • Smelt margarin i en kjele, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.
  • Server med kokte poteter.
  • * eventuelt kokevann fra grønnsakene.
Populære oppskrifter siste uke