Meny
Panerte-koteletter-med-stuede-grønnsaker
For litt forandring, smaker det godt å panere kotelettene. Med stuede grønnsaker ved siden av, smaker dette fortreffelig! 
Porsjoner4
Ingredieser
Stuede grønnsaker
Fremgangsmåte
  • Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper, brødrasp, parmesan og finhakkede urter i en skål.
  • Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend dem først i egg og deretter i brødraspblandingen.
  • Stek dem pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt ca 2 minutter.
  • Skrell og del grønnsakene i terninger. Kok dem møre.
  • Smelt margarin i en kjele, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.
Server med kokte poteter.
    Kilde: matprat.no

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter