Panerte-kyllinglå-1

Panerte kyllinglår

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Panering

Dipp

Fremgangsmåte

  • Bruk gjerne litt faste epler i denne retten.Visp sammen eggene og pensle dem over kyllinglårene.
  • Bland sammen resten av ingrediensene og vend kyllinglårene i blandingen. Legg dem i en ildfast form. Dryss eventuelt litt mer strøkavring over. Legg i eplebåter og sett formen i ovnen ved 175 °C. Stek kyllinglårene ca. 45 minutter.
  • Bland sammen ingrediensene til dippen og la den stå å trekke en stund før servering.
  • Server kyllinglårene med pasta, brød eller poteter.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest