Panerte-skreikjaker-1

Panerte skreikjaker med jordskokkmos og pistasjnøtter

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En klassiker når skreien kommer er skreikjaker med soppstuing. Denne oppskriften er litt utradisjonell med jordskokk, salat, balsamicoeddik og pistasjnøtter. 
PORSJONER4

Ingredieser

Jordskokkmos

tilbehør

Fremgangsmåte

  • Bland sammen hvetemel, salt og pepper i en skål.
  • Tørk skreikjakene med litt tørkepapir og vend dem godt i melblandingen.
  • Ha smør i en varm stekepanne og stek skreikjakene raskt, 1-2 minutter på hver side.

Jordskokkmos

  • Kok jordskokk møre med skallet på.
  • Fjern skallet og del jordskokk i biter.
  • Varm opp smør og kremfløte i en kasserolle og tilsett jordskokk.
  • Kjør blandingen til en glatt mos med en stavmikser.
  • Server skreikjakene med jordskokkmos, salat med balsamicoeddik og hakkede pistasjnøtter drysset over.
Kilde: godfisk.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest