Panna-cotta-med-bringebær-og-pasjonsfrukt2-1
Til oppskriften

Panna cotta med bringebær og pasjonsfrukt

Nydelig og lettlaget dessert som kan tilberedes i god tid før gjestene kommer. Bærsausen lages av bringebær og pasjonsfrukt, og gir en frisk smak til panna cottaen. 
Over 60 min
Enkel
Dessert
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.
  • Kok opp 1,5 dl kremfløte og del vaniljestangen på langs og la den koke med.
  • Tilsett revet sitronskall og melk.
  • Avkjøl blandingen noe.
  • Klem vannet ut av gelatinen, legg den i fløtemelken og rør til gelatinen er oppløst.
  • Sil fløtemelken over i porsjonsformer eller i glass. Avkjøl. La glassene stå kaldt i minst 2-3 timer eller natten over.
  • Kjør melis og bringebær til det er godt blandet i en mikser.
  • Del pasjonsfruktene i to og ta ut innholdet.
  • Bland bringebær og pasjonsfrukt og smak til om det er passe med melis.
  • Ved servering helles bringebær- og pasjonsfruktsausen over panna cottaen i glassene.
  • Pynt f.eks. med mynte- eller sitronmelisseblader.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print