pannacotta-med-multer

 

Panna Cotta med multer i krydder

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Panna Cotta er en deilig dessert. Her får du den med en utsøkt krydret multesaus.
PORSJONER4

Ingredieser

Panna Cotta

Multer i krydder

Fremgangsmåte

Panna Cotta

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann. 
  • Ha 2 dl kremfløte og sukker i en kjele. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha stangen og frøene i kjelen. Kok opp, men ta kjelen av varmen rett for det koker. Ta ut vaniljestangen og tilsett sitronsaft. Klem vannet av gelatin platene og rør de inn i den varme fløten.
  • Visp den siste delen av kremfløten til en luftig krem og vend kremen i den kokte fløten.
  • Hell blandingen i serverings glass og sett glassene i kjøleskap i ca. 3 timer til det er stivt, eller over natten.

Multer i krydder

  • Ha bærene i en kasserolle sammen med sukker, kanelstang, nellik, ingefær og vann. Kok i ca. 3 minutter til sukkeret er oppløst. Samtidig rør og mos bærene med en sleiv.
  • Avkjøl. Dekk til sausen med plast og oppbevar den i kjøleskapet til den skal serveres.
  • Ha sausen over panna cottaen og server.
    Velbekomme!
Kilde: Kirsti og Margrete
Populære oppskrifter den siste uken