Panna-cotta-med-safran-1

Panna cotta med safran

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Panna cotta er en klassisk italiensk fløtepudding. Denne er "spicet" opp med verdens dyreste krydder. Eksklusivt og herlig! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann.
  • Kok opp fløten, sukker og splittet vaniljestang. La blanding trekke i ca 2 min.
  • Tilsett utbløtt gelatin og rør godt om. Ha i safran ( man kan også benytte gurkemeie, ca to teskjeer).
  • Sil røren og hell i porsjonsformer/glass og sett kaldt i kjøleskapet til den stivner, 2-3 timer, eller natten over. Server med pepperkake.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest